Το άχυρο που έσπασε την πλάτη της καμήλας

Το άχυρο που έσπασε την πλάτη της καμήλας

«Το άχυρο που έσπασε την πλάτη της καμήλας» και «Το τελευταίο ποτήρι» είναι ρητά που υποδεικνύουν το σημείο ανατροπής που προκαλεί την αλλαγή.

Η αγγλική γλώσσα είναι γεμάτη τέτοια ρητά, άλλο είναι το “The biter bit”, όταν κάποιος παίρνειαγροτο για τόσο καιρό τότε δεν μπορεί να αντέξει άλλο καιανταποδίδει.

Γιατί υπομένουμε δυσφορία σε μια κατάσταση έως ότου ένα τελικό γεγονός μας κάνει να αντιδράσουμε και να κάνουμε μια αλλαγή;

Μπορεί να αντιδρούμε σε μια καταστροφική σχέση, μια δουλειά που μισούμε, μια πολύωρη μετακίνηση στη δουλειά, το πολυσύχναστο σπίτι, το υπερβολικό βάρος ή 1001 άλλα πράγματα, όταν ξαφνικά συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε χορτάσει και τελικά κάνουμε μια κίνηση για να αλλάξουμε το πρόβλημα.

Μερικοί άνθρωποι είναι πιο ανεκτικοί και ανέχονται το πρόβλημά τους όλη τους τη ζωή ή ίσως δεν ξέρουν πώς να αλλάξουν τα πράγματα, για παράδειγμα οι κακοποιημένες σύζυγοι γίνονται τόσο καταπατημένες και χωρίς αυτοπεποίθηση που υπομένουν το πρόβλημα για πάρα πολύ καιρό.

Η ζωή στη γη είναι τόσο σύντομη, οπότε γιατί να υπομένετε πράγματα που μπορείτε να αλλάξετε. κάνουν τη ζωή σας και της οικογένειάς σας όσο καλύτερα μπορούν. Πάρτε μια απόφαση να αλλάξετε οτιδήποτε σας ενοχλεί και θα είστε πιο παραγωγικοί και πιο χαρούμενοι σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Πρόσφατα διάβασα ξανά ένα βιβλίο μετά από 20 χρόνια: «Awaken the Giant Within», του Anthony Robbins.

Είχε πολύ ισχυρότερο αντίκτυπο σε αυτή την ανάγνωση. Δείχνει πόσο εύκολο είναι να αλλάξουμε τις αξίες, τις πεποιθήσεις και τις επιθυμίες μας αν αποφασίσουμε να αλλάξουμε και πώς να επιφέρουμε τεράστιες αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής μας.

Αν άλλαζες κάτι στη ζωή σου ποιο θα ήταν αυτό; Ποια είναι τα πράγματα με τα οποία είστε πιο δυσαρεστημένοι; Είναι μια σχέση, το βάρος σας ή ίσως οι συνθήκες εργασίας σας;

Πάντα αναρωτιόσουν πώς θα ήταν να δουλεύεις στο σπίτι; Ίσως θα θέλατε μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, με ελευθερία χρόνου και όχι άλλες μετακινήσεις

Είναι φθηνό να δημιουργήσετε μια θυγατρική επιχείρηση χόμπι μάρκετινγκ και να την εργαστείτε με μερική απασχόληση, ενώ μαθαίνετε τις νέες δεξιότητες που απαιτούνται.

Είναι διασκεδαστικό και συναρπαστικό να βλέπεις την επιχείρησή σου να αναπτύσσεται. Η εύρεση ενός μέντορα ή η εγγραφή σε έναν ιστότοπο μέλους θα διευκολύνει το ταξίδι σας. Διατηρήστε την εργασία και το εισόδημά σας αρχικά μέχρι να είστε ικανοποιημένοι με την ανάπτυξη της νέας επιχείρησής σας για να αποτρέψετε τις ανησυχίες για τα χρήματα.

Υπάρχουν πολλά βιβλία που μπορείτε να διαβάσετε για να σας μυήσουν στο διαδικτυακό μάρκετινγκ και στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας, συμπεριλαμβανομένης της σειράς “Dummy”.

. Εδώ είναι μερικά που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα:

«Email persuasion», του IanΜπρόντι, έχει 51 δεξιά και είναι ένα πολύ δημοφιλές βιβλίο.

«Κερδοφόρα Social Media Marketing», των Tim Kitchen καιTashmeem Mirza ένα βιβλίο που καλύπτει το Facebook, το Twitter, το Google και άλλα μέσα.

ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΝΤΕΟ για το Affiliate Marketing

Η Sarah Staar – Super Affiliate and Renown Coach μου επέτρεψε να μοιραστώ τα καταπληκτικά βίντεο μάρκετινγκ της. Σας καθοδηγεί στη διαδικασία που ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ για να οικοδομήσει μια κερδοφόρα και επιτυχημένη επιχείρηση, ΓΡΗΓΟΡΑ.

Leave a Comment