Το σημείο αιχμής που δημιουργεί την αλλαγή

Το σημείο αιχμής που δημιουργεί την αλλαγή

 Το σημείο καμπής

Είναι ένα περίεργο πράγμα, αλλά πάντα φαίνεται να υπάρχει ένα σημείο όπου δεν θα αποδεχόμαστε πλέον μια κατάσταση που ήταν πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό. το σημείο που μας συμβουλεύει να βρούμε μια λύση και να προχωρήσουμε σε μια νέα νοοτροπία.

Είναι όμως κάτι που σπάει σαν λάστιχο και τα πράγματα κινούνται προς άλλη κατεύθυνση. Αυτό είναι το σημείο της αλλαγής. Μπορούμε να πάμε μαζί με κάτι που μας ενοχλεί, κάνοντας μικρές προσπάθειες να το αλλάξουμε και ξαφνικά χορτάσαμε και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μια μεγάλη αλλαγή.

Θα μπορούσε να είναι μια σχέση που δεν μπορεί να λειτουργήσει εδώ και χρόνια,

ωστόσο το ανεχόμαστε, μια δουλειά που μισούμε, ένα αφεντικό με το οποίο δεν έχουμε σχέση, να είμαστε ταύροςΕγώed, το υπερβολικό βάρος, ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, η κακή ή άδικη μεταχείριση, πολλά πράγματα. Ε

ίναι πάντα κάτι που ξέρουμε ότι πρέπει να αλλάξουμε, αλλά για διάφορους λόγους αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Οποιαδήποτε από αυτές τις καταστάσεις «απομακρύνει» προβλήματα, θέλετε να απομακρυνθείτε από το πρόβλημα.

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν «προς την κατάσταση“Εκεί έχεις ένα όνειρο ή μια κρυφή επιθυμία που μπορεί να κρατούσες για πολύ καιρό.

Θα μπορούσε να είναι η μετακόμιση σπιτιού, οι ειδικές διακοπές, η αλλαγή δουλειάς ή καριέρας ή η δημιουργία της δικής σου επιχείρησης. Είναι κάτι που λαχταρούσες , επιθυμώντας, για ένα χρονικό διάστημα.

Το σημείο καμπής συμβαίνει όταν κάτι μας μετακινεί από τη μια κατάσταση του νου στην άλλη, η μετάβαση προς την κατεύθυνση γίνεται πολύ πιο ελκυστική από την απομάκρυνση από το κράτος. Μπορεί να χρειαστεί μόνο ένα μικρό πράγμα που τελικά μας σπρώχνει από τη μια κατάσταση στην άλλη, εξ ου και η ρήση “το άχυρο που έσπασε την πλάτη της καμήλας” ξαφνικά η κίνηση προς το όνειρο ή το σχέδιο φαίνεται πολύ πιο υποσχόμενη και η δράση αναλαμβάνει, για παράδειγμα εσύ Επιτέλους παραδίδετε την ειδοποίησή σας, κάνετε κράτηση για τις διακοπές, αφήνετε τη σχέση σας. αναλαμβάνεις δράση. Το θάρρος και η παρόρμηση κυριαρχούν.

Αν είναι η εργασιακή δυσαρέσκεια που σας ενοχλεί,

γιατί να μην νικήσετε την απογοήτευση σχεδιάζοντας μια επιχείρηση μερικής απασχόλησης στο σπίτι, ενώ συνεχίζετε τη δουλειά σας λίγο περισσότερο.

Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε την ικανοποίηση να γνωρίζετε ότι σύντομα θα είστε ελεύθεροι και την ώθηση να συγκεντρωθείτε στο νέο σας εγχείρημα και να μάθετε με ενθουσιασμό.

Εν τω μεταξύ έχετε την οικονομική υποστήριξη από τη δουλειά σας. Παίρνετε τις αποφάσεις με προγραμματισμένο τρόπο και όχι ξαφνικά σε μια ενίοτε ανεύθυνη ενέργεια.

Μία από τις απλούστερες επιχειρήσεις που μπορείτε να δημιουργήσετε είναι το affiliate marketing.

Χρειάζεστε μόνο ένα φορητό υπολογιστή και μια σύνδεση στο διαδίκτυο λίγη εκπαίδευση και αποφασιστικότητα και σύντομα μπορείτε να έχετε κάποιο επιπλέον εισόδημα και ένα νέο ενδιαφέρον.

Οι εταιρείες σε όλες τις εξειδικευμένες εταιρείες αναζητούν θυγατρικές για να τους στείλουν υποψήφιους αγοραστές. Η πώληση, η παράδοση και η εξυπηρέτηση πελατών αναλαμβάνονται για εσάς.

Γιατί να μην επισκεφτείτε τη βιβλιοθήκη ή το βιβλιοπωλείο σας για ιδέες για μια νέα επιχείρηση χόμπι. Το νέο ενδιαφέρον μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να φωτίσετε τη ζωή σας και να σας δώσει ενθουσιασμό.

Δεν έχετε τίποτα να χάσετε και πολλά περισσότερα να κερδίσετε, καλή τύχη στη νέα σας συναρπαστική καριέρα. Λατρεύω τον ενθουσιασμό να μαθαίνω νέους τρόπους για να φέρω επισκεψιμότητα στα προϊόντα, και φυσικά τις ανταμοιβές!

Ελπίζω ότι αυτό σας βοήθησε να καταλάβετε γιατί μερικές φορές χρειάζεται τόσος χρόνος για να λάβετε αυτήν την τελική απόφαση, ενώ ξέρουμε ότι πρέπει.

Μείνετε περισσότερο στο όνειρο, για να αποκτήσετε ορμή και δράση σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας που σας ενοχλεί.

Βιβλία που θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις:

«I Can Make You Smarter» του Paul McKenna. Υπάρχει ένα κεφάλαιο για τη λήψη καλύτερων αποφάσεων.

Το “Feel the Fear and Do It Anyway” της Susan Jeffers, έχω καιρό να το διαβάσω αλλά με εντυπωσίασε εκείνη τη στιγμή.

“Awaken the Giant Within” του Anthony Robbins. Ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία, μάλλον μεγάλο βιβλίο αλλά αξίζει να το διαβάσετε, το ξαναδιάβασα πρόσφατα.

Δόξα τω Θεώ είναι Δευτέρα» των Charles Cameron και SuzanneΝαυαγοσώστη. Προτείνει τρόπους για να κάνετε την τρέχουσα εργασία σας πιο ικανοποιητική, τρόπους που λειτουργούν. Πράγματα που έμαθα να κάνω ενώ έκανα το καλύτερο από μια δουλειά που δεν μου άρεσε.

Εάν έχετε υπέροχα βιβλία που μπορείτε να προτείνετε αφήστε μου ένα σχόλιο, μπορούμε να τα μοιραστούμε με άλλους.

Leave a Comment