Το ταξίδι στο να γίνεις εικονικός βοηθός

Το ταξίδι στο να γίνεις εικονικός βοηθός

 Το ταξίδι για να γίνεις εικονικός βοηθός είναι μια βόλτα χαράς. Όλοι θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις στα πρώτα βήματα, ειδικά αν δεν είναι γνώστες των υπολογιστών. Όντας σε αυτόν τον τομέα των επιχειρήσεων, πρέπει να είστε ενημερωμένοι με την τεχνολογία γιατί αν όχι θα πείτε “πώς το κάνουν;” αλλιώς θα πεις “νομίζω ότι είναι δύσκολο”, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι απλές ενέργειες που πρέπει να μάθουμε για να τα πάμε καλά με τους millennials. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν δύο βασικά πράγματα που πιστεύουμε ότι δεν είναι σημαντικά αλλά χρειάζονται για να γίνεις VA.

Facebook: Ποιος είναι ο τίτλος του λογαριασμού σας που χρησιμοποιείται σε αυτόν τον ιστότοπο; Είναι το πραγματικό σας όνομα ή άλλο που μόλις φτιάξατε; Εντάξει, ας ξεκινήσουμε με αυτό όταν προσπαθείς να ψάξεις για δουλειά και χρησιμοποιείς διαφορετικό όνομα που δεν μπορεί να βρεθεί εύκολα στο διαδίκτυο, τότε ο πελάτης σου θα σκεφτεί ότι είναι απάτη ότι δεν είσαι αληθινός πρόσωπο.

Γι’ αυτό πρέπει να το διορθώσετε και να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας και επίσης να είστε προσεκτικοί σε όλες τις αναρτήσεις σας γιατί θα αντικατοπτρίζει τη φήμη σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα θα ανεβάσουν τα πάντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως όταν πηγαίνετε σε ένα πάρτι και πίνετε ποτό, όσο το δυνατόν περισσότερο, αποφύγετε να το δημοσιεύσετε επειδή ο πελάτης μπορεί να πιστεύει ότι είστε αλκοολικός και δεν είστε ικανοί για τη δουλειά. Προσοχή λοιπόν.

Email: Αυτό το είδος επικοινωνίας αγνοείται λίγο στις μέρες μας λόγω της διαθεσιμότητας Messenger, Skype, Viber και πολλών άλλων, αλλά στον επιχειρηματικό κόσμο αυτή η μετάδοση είναι σημαντική. Το χρησιμοποιούσαν για να μεταδώσουν πληροφορίες στον καταναλωτή ή στον πελάτη σχετικά με την υπηρεσία ή το προϊόν που παρέχει η εταιρεία.

Αυτό είναι το πόσο σημαντικό είναι για αυτούς, οπότε τι λέτε για εσάς που το email εξακολουθεί να λειτουργεί ή θυμάστε ακόμα τον κωδικό πρόσβασης; Ας μιλήσουμε για αυτό, τώρα κάντε και το προφίλ του email σας σαν επαγγελματίας, όπως υποδεικνύοντας το πλήρες όνομά σας. Πρέπει επίσης να είστε εξοικειωμένοι με τον τρόπο χρήσης του “cc: CARBON COPY” ή του “bcc: BLIND CARBON COPY” για να διατηρείτε όλες τις πληροφορίες ασφαλείς.

Αυτά είναι το σημείο εκκίνησης που πρέπει πρώτα να βελτιώσουμε γιατί πιστεύαμε ότι δεν ήταν καλό που φτιάξαμε τον λογαριασμό μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με διαφορετικό όνομα, αλλά στον επιχειρηματικό κόσμο αυτό δεν είναι καλό. Για παράδειγμα, θα υπάρχει ένας ενδιαφερόμενος πελάτης που θέλει να σας προσλάβει, αλλά θα κάνει πρώτα έναν έλεγχο ιστορικού εάν είστε ορατοί στο διαδίκτυο, ώστε να γνωρίζετε ήδη τι θα συμβεί αν αναζητήσει το όνομά σας στον ιστό.

Leave a Comment