Υπολειπόμενο εισόδημα Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στο σπίτι

Υπολειπόμενο εισόδημα Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στο σπίτι – Οι αλήθειες που αποκαλύφθηκαν!

 Με τις απολύσεις εταιρειών και τα ποσοστά ανεργίας να βρίσκονται σε εκπληκτικά υψηλά ποσοστά, οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να κοιτάξουν «έξω από το κουτί» και να εξετάσουν νέους τρόπους απόκτησης εισοδήματος.

Οι περισσότεροι από εμάς διδαχθήκαμε να επιδιώκουμε μια γραμμική πηγή εισοδήματος που σημαίνει ότι ανταλλάσσουμε το χρόνο μας με χρήματα. εμφανιστείτε στη δουλειά και πληρώνεστε με βάση τον αριθμό των ωρών που αφιερώνετε ή, μην εμφανιστείτε στη δουλειά και δεν πληρώνεστε.

Το υπόλοιπο εισόδημα από την άλλη είναι όταν συνεχίζετε να πληρώνεστε για την εργασία που έχετε ήδη κάνει. Παραδείγματα αυτού περιλαμβάνουν δικαιώματα από τραγούδια, ταινίες και βιβλία, καθώς και επενδύσεις όπως ακίνητα όπου δεν χρειάζεται να είστε φυσικά παρόντες για να κερδίσετε εισόδημα.

Ενώ υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα από την αξιοποίηση μιας οικιακής επιχειρηματικής ευκαιρίας που παρέχει υπολειπόμενο εισόδημα, κάποιος πρέπει να κάνει την εργασία του για να αξιολογήσει εάν η ευκαιρία είναι κατάλληλη για αυτούς.

Λοιπόν, ας δούμε μερικές αλήθειες σχετικά με τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στο σπίτι με υπολειπόμενο εισόδημα.

Η αλήθεια είναι… Οι επιχειρηματικές ευκαιρίες στο σπίτι παρέχουν απεριόριστες δυνατότητες κερδών.

Γνωρίζατε ότι το 2013 οι Αμερικανοί CEO κέρδισαν κατά μέσο όρο 11,7 εκατομμύρια δολάρια ετησίως – εκπληκτικά 331 φορές περισσότερα από τα 35.293 δολάρια του μέσου εργαζόμενου; (Πηγή: AFLCIO.org) Σκεφτήκατε ποτέ ότι, αν απλώς αφιερώσετε επιπλέον ώρες στη δουλειά με την πάροδο του χρόνου, θα μπορούσατε τελικά να κερδίσετε περισσότερα από τον CEO της εταιρείας σας; Φυσικά και όχι.

Με ένα γραμμικό εισόδημα, είναι πρακτικά αδύνατο απλώς και μόνο επειδή η αύξηση του εισοδήματός σας είναι… λοιπόν, γραμμική.

Αντίθετα, η αύξηση του υπολειπόμενου εισοδήματος είναι εκθετική καθιστώντας την ικανότητα να κερδίζετε περισσότερα από άλλους σε κορυφαίες θέσεις πολύ πραγματική και πολύ δυνατή.

Η αλήθεια είναι… Οι επιχειρηματικές ευκαιρίες στο σπίτι παρέχουν έναν τρόπο μερικής απασχόλησης για να κερδίσετε εισόδημα πλήρους απασχόλησης

Ο αείμνηστος Αμερικανός επιχειρηματίας, συγγραφέας και ομιλητής για κίνητρα, Τζιμ Ρον, ήταν διάσημος για το ότι έλεγε: «Δούλεψε με πλήρη απασχόληση στη δουλειά σου· με μερική απασχόληση στην περιουσία σου».

Οι ευκαιρίες υπολειπόμενου εισοδήματος συνήθως δεν έχουν υποχρεωτικές ωριαίες δεσμεύσεις. Είστε το αφεντικό του εαυτού σας, επομένως αποφασίζετε τις ώρες σας. Και με αυτές τις ώρες έρχεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα σημαντικό και διαρκές εισόδημα.

Ο κ. Rohn πίστευε επίσης ότι «τα κέρδη είναι καλύτερα από τους μισθούς», γεγονός που δείχνει το πλεονέκτημα μιας υπολειπόμενης πηγής εισοδήματος έναντι μιας παραδοσιακής γραμμικής πηγής εισοδήματος.

Η αλήθεια είναι… Οι επιχειρηματικές ευκαιρίες στο σπίτι ΕΙΝΑΙ σκληρή δουλειά

Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια και υποσχέσεις για αβίαστο πλούτο σήμερα… μην πέσετε θύματά τους. Για να έχετε μια επιτυχημένη επιχείρηση, θα πρέπει να δεσμευτείτε προσωπικά να εργαστείτε σκληρά και να καταβάλετε προσπάθεια στην αρχή για να αποκομίζετε συνεχώς τα οφέλη που αναφέρονται παραπάνω.

Και δεν σταματά εκεί. Η λειτουργία οποιασδήποτε επιχείρησης απαιτεί συντήρηση και συντήρηση, τυχαίνει ότι με μια υπολειπόμενη πηγή εισοδήματος, η συντήρηση είναι πολύ μικρότερη από το να χτυπάς ένα ρολόι κάθε μέρα.

Ρίξτε μια σοβαρή ματιά στον τρόπο ζωής σας σήμερα. Αυτό που είναι υπολειπόμενο και είναι για πολλούς ανθρώπους για πολλές δεκαετίες, είναι οι λογαριασμοί μας! Εάν οι λογαριασμοί μας είναι υπολειπόμενοι, τότε γιατί να μην έχουμε υπόλοιπο εισόδημα;

Ο επαγγελματίας Art Jonak του Δικτυακού Μάρκετινγκ είπε: “Αν καταλάβατε το υπόλοιπο εισόδημα, θα περπατούσατε μέσα από έναν τοίχο από τούβλα για να το αποκτήσετε.”

Το υπόλοιπο εισόδημα είναι διαθέσιμο σε εσάς. Υπάρχουν πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα και αλήθειες για να έχετε ένα υπόλοιπο εισόδημα πέρα ​​από αυτά, ωστόσο, η πραγματικότητα όλων είναι ότι πρέπει να ψάξετε για αυτά εάν θέλετε πραγματικά μια επιχειρηματική ευκαιρία για το υπόλοιπο εισόδημα στο σπίτι.

Ως ανεξάρτητος ασφαλιστικός σύμβουλος και ειδικός στην προστασία του εισοδήματος για σχεδόν μια δεκαετία, ο Ryan παρέχει στους πελάτες εξατομικευμένες προσωπικές ασφάλειες και οικονομικές λύσεις μέσω αναπηρίας, ζωής, κρίσιμων ασθενειών, μακροχρόνιας φροντίδας και άλλων προϊόντων προσωπικής ασφάλισης, παρέχοντας παράλληλα στρατηγικές για αντιστάθμιση εισοδήματος και διατήρηση του πλούτου.

Leave a Comment