Ψάχνετε για επαγγελματικό πάροχο υπηρεσιών

  Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε

 Η S M G παρέχει καθαρισμό μετά την κατασκευή στο Ντουμπάι, τη Sharjah, το Abu Dhabi, το Ajman και το Allover στα ΗΑΕ.

Είναι αναπόφευκτο ότι στο τέλος κάθε κατασκευής κτιρίου υπάρχει ένα τεράστιο έργο καθαρισμού προτού μπορέσει κάποιος πελάτης ή κάτοικος να πάρει την κατοχή του, και υπάρχει μεγάλη διαφορά από το να φαίνεσαι καθαρός στο να είσαι πραγματικά καθαρός!

Με την πλούσια εμπειρία μας στον τομέα του καθαρισμού, επαγγελματίας εργαλεία και εξοπλισμός και δημοτικές πιστοποιήσεις, είμαστε σε θέση να καθαρίσουμε το κτίριό σας από μέσα προς τα έξω, από πάνω προς τα κάτω: από τις πιο βρώμικες γωνίες του συστήματος αεραγωγών κλιματισμού, μέχρι τις υπόγειες δεξαμενές νερού και από τη στηθαία μέχρι την πλάκα του υπογείου στάθμευσης

Το νερό είναι πολύτιμος πόρος και χρησιμοποιείται για μαγείρεμα και πόση, καθώς και για καθαρισμό και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Το κύριο μέλημα σχετικά με το νερό μετά τον καθαρισμό είναι η παράδοση στους καταναλωτές. Συχνά λησμονείται ότι το νερό μπορεί να μολυνθεί κατά τις περιόδους στασιμότητας των δεξαμενών αποθήκευσης νερού.

Αυτό συμβαίνει όταν τα βακτήρια και τα φύκια, μαζί με άλλους μικροοργανισμούς και ακαθαρσίες, αφήνονται να συσσωρευτούν μέσα στα τοιχώματα της δεξαμενής.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ασθένειες που μεταδίδονται μέσω του νερού και βλάπτουν τους καταναλωτές που προμηθεύονται το νερό τους από την ίδια μολυσμένη δεξαμενή. Ο καθαρισμός μιας δεξαμενής νερού μπορεί να είναι μια επίπονη εργασία, ιδιαίτερα χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό ή τεχνική.

Είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη δουλειά όταν έχουμε να κάνουμε με βιομηχανικές δεξαμενές πλάτους μέτρου που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση νερού για μια κοινότητα ή μια μεγάλη κατοικημένη/εμπορική περιοχή.

  • ΓΙΑΤΙ S M G;
  • ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ

Οι υπηρεσίες μας είναι επαγγελματικά εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι τεχνικοί παρέχουν γενικό έλεγχο παρασίτων, επιθεωρήσεις ακινήτων, έλεγχο παρασίτων σε εξωτερικούς χώρους, επεξεργασία νέων κατασκευών και υποκαπνισμό.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ

Ανάλογα με την περίπτωση, η S M G προσφέρει εγγύηση σέρβις. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με οποιοδήποτε παράσιτο που καλύπτεται από την Εγγύηση σέρβις μας, τότε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΝΤΟΜΩΝ

Το προσωπικό της S M G από επαγγελματικά εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους τεχνικούς παρέχει γενικό έλεγχο παρασίτων, επιθεωρήσεις ακινήτων, έλεγχο παρασίτων σε εξωτερικούς χώρους και προεπεξεργασία νέων κατασκευών.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες διαχείρισης παρασίτων υψηλότερης ποιότητας σε λογικές τιμές και να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες σας. Αυτό το κάνουμε λύνοντας τα προβλήματα των παρασίτων σας με ασφαλή, αξιόπιστο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Οι Υπηρεσίες μας λειτουργούν εδώ και καιρό. Έχουμε εξυπηρετήσει σε προκλητική και ανταγωνιστική αγορά λόγω της εστίασης στον πελάτη, της επαγγελματικής διαχείρισης και της θετικής προσέγγισης στις επιχειρηματικές λύσεις.

Η S M G είναι αφοσιωμένη στο να διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν ανώτερα προγράμματα και υποστήριξη. Οι πολιτικές και οι εγγυήσεις μας είναι η δέσμευσή μας να σας παρέχουμε ήσυχες αγορές.

Το μέρος όπου ζείτε ή εργάζεστε είναι το κάστρο σας, επομένως φαίνεται αληθινό ότι η παρουσία και η υγιεινή του είναι αντανάκλαση της κατοικίας σας, του χώρου εργασίας του πώς σας αρέσει να το διευθύνετε. Γι’ αυτό στην SMG, Εταιρεία παροχής υπηρεσιών, λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη τον καθαρισμό και τις υπηρεσίες πολλών ακινήτων.

Leave a Comment