3 θέσεις εργασίας εικονικού βοηθού σε ζήτηση από το σπίτι

Πολλοί άνθρωποι φιλοδοξούν να βρουν θέσεις εργασίας εικονικού βοηθού από το σπίτι. Η αναζήτηση εργασίας στο Διαδίκτυο είναι μια πολύ αγχωτική στιγμή για κάθε επίδοξο υποψήφιο, και ορισμένοι δεν έχουν καν ιδέα για το ποια δουλειά να επιλέξουν.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την απόφαση ενός ατόμου να επιλέξει μια θέση εργασίας για να κάνει αίτηση, μερικοί από αυτούς είναι: εάν οι δεξιότητες και τα χαρακτηριστικά που διαθέτει είναι κατάλληλα για την εργασία, οι ωριαίοι και μηνιαίοι μισθοί και η δυσκολία των θέσεων εργασίας που οι πελάτες δίνουν κυρίως. Εδώ είναι τρεις εργασίες που οι πελάτες χρειάζονται έναν εικονικό βοηθό για να κάνουν.

Σχεδιασμός γραφικών – Οι πελάτες χρειάζονται εικονικούς βοηθούς που μπορούν να κάνουν γραφικά σχέδια. Οι οπτικοί σχεδιαστές δημιουργούν οπτικές ιδέες, χρησιμοποιώντας προγραμματισμό υπολογιστή ή με το χέρι, για να μεταδώσουν σκέψεις που ξεσηκώνουν, φωτίζουν και μαγεύουν τους αγοραστές.

Δημιουργούν τη γενική μορφή και το περίγραμμα παραγωγής για διαφορετικές εφαρμογές, για παράδειγμα, ανακοινώσεις, φυλλάδια, περιοδικά και εταιρικές εκθέσεις. Ως γραφίστας, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε το όραμα του πελάτη σας.

Η ειλικρινής έως καλοσύνη ετοιμότητα να κατανοήσει και να αισθανθεί για τα θέλω και τις δυσκολίες του πελάτη του σχεδιασμού πάει μακριά. Συνδέεται με την ικανοποίηση του σλιπ τους με τρόπο που ταιριάζει στην επωνυμία τους – χωρίς να ζυμώνετε τις σχεδιαστικές σας ευαισθησίες.

Οι τυπικές αμοιβές για γραφίστες είναι 2-5$ ανά σχέδιο ή ωριαία αμοιβή 8-12$ ανά ώρα.

Σύμφωνα με τον Anthony Wood (2015), υπάρχουν δέκα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας γραφίστας και αυτά είναι η επικοινωνία, η περιέργεια, το πάθος και η ορμή, η ανοιχτότητα, η ικανότητα κριτικής, η επίλυση προβλημάτων, η αμφιβολία για τον εαυτό, η υπομονή, η αξιοπιστία και η εξέλιξη.

Διαχειριστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης – οι διαδικτυακές επιχειρήσεις χρειάζονται VA για τη διαχείριση διαφημίσεων και ερωτήσεων πελατών σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων.

Πολλές εταιρείες έχουν δει τη θαυμάσια εκτίμηση και πλεονέκτημα στο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Έχετε αντιληφθεί πώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οδηγούν στην ποιοτική κίνηση, οδηγούν και προσφέρουν και αυξάνουν τη φήμη σας στο διαδίκτυο.

Ο διαχειριστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα εξαιρετικά ενεργητικό, ευφάνταστο άτομο με συναντήσεις και ενθουσιασμό για συναναστροφή με παρόντες και μελλοντικούς πελάτες.

Αυτή η ενέργεια περνά καθώς συνδέεται με πελάτες καθημερινά, με οριστικό στόχο να μετατρέψει τους θαυμαστές σε πελάτες.

Οι διαχειριστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης πλήρους απασχόλησης λαμβάνουν συνήθως ένα ποσοστό 250-600 $ το μήνα (5 δεξιότητες ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Συγγραφέας περιεχομένου – Η συγγραφή περιεχομένου ιστότοπου έχει σημασία και ικανότητα αναζήτησης. Η σημασία συνεπάγεται ότι το περιεχόμενο του ιστότοπου θα πρέπει να είναι πολύτιμο και χρήσιμο για τους χρήστες του ιστού.

Η ικανότητα αναζήτησης δείχνει τη χρήση συνθηκών για να βοηθήσουν τα ευρετήρια ιστού να καθοδηγήσουν τους χρήστες του Ιστού σε ιστότοπους που πληρούν τα κριτήρια διερεύνησής τους.

Η σύνθεση στον Ιστό είναι μοναδική σε σύγκριση με τη δημιουργία και την ανάπτυξη ουσίας για έντυπο υλικό.

Οι χρήστες του Ιστού τείνουν να φιλτράρουν το μήνυμα σε αντίθεση με το να το κατανοούν σχεδόν, παρακάμπτοντας αυτά που θεωρούν ότι είναι άσκοπα δεδομένα και κυνηγούν αυτό που θεωρούν γενικά σημαντικό.

Οι συγγραφείς περιεχομένου είναι διαδικτυακοί εργαζόμενοι που ειδικεύονται στο γραπτό περιεχόμενο. Οι τυπικές αμοιβές για τους συγγραφείς περιεχομένου εκτείνονται από 300$ έως 500$ το μήνα ή ωριαία αμοιβή από 3$ έως 15$.

Leave a Comment