3 τρόποι για να αποφύγετε τη μοναξιά όταν εργάζεστε από το σπίτι

3 τρόποι για να αποφύγετε τη μοναξιά όταν εργάζεστε από το σπίτι

 Ενώ η εργασία από το σπίτι έχει πολλά θετικά στοιχεία, έχει επίσης μερικές προκλήσεις. Το ένα είναι η κοινωνική απομόνωση και η μοναξιά. Εδώ είναι μόνο μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το ξεπεράσετε.

Πήγαινε έξω

Το να εργάζεσαι από το σπίτι είναι στην πραγματικότητα περισσότερο ένα σχήμα λόγου παρά μια κυριολεκτική περιγραφή του πού θα εργαστείς (εκτός αν το διαβάζεις κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κορωνοϊού!) – γιατί στην πραγματικότητα όταν είσαι αυτοαπασχολούμενος ή εργάζεσαι στο σπίτι, μπορείςεργαστείτε οπουδήποτε.

Γιατί να μην πάτε να δουλέψετε σε ένα καφέ στην πόλη; Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε τουλάχιστον να συνομιλήσετε με το προσωπικό που εργάζεται εκεί και ίσως κάποιους άλλους που κάθονται μέσα.

Ή εναλλακτικά, φυσικά, μπορείτε να καθίσετε σε ένα μπαρ ή παμπ ή όταν έχει ήλιο να χαλαρώσετε στο γρασίδι στον ήλιο με ένα ποτήρι του χυμού.

Με αυτόν τον τρόπο η εργασία για τον εαυτό σας γίνεται πολύ πιο επιθυμητή και ταυτόχρονα θα είναι πιθανό να συναντήσετε περισσότερους ανθρώπους, να κάνετε περισσότερες συζητήσεις και πιθανώς ακόμη και να συναντήσετε ελκυστικά μέλη του αντίθετου φύλου. Φυσικά, πρέπει επίσης να είστε ανοιχτοί στη συνομιλία με ανθρώπους για να λειτουργήσει αυτό.

Για όσους δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι, η εργασία στον κήπο είναι μια επιλογή. Και στον μπροστινό κήπο, θα μπορείτε να δίνετε το καπέλο σας στους ανθρώπους καθώς περνούν!

Συναντηθείτε με άλλους

Μπορείτε επίσης να κάνετε το blogging, την κωδικοποίηση ή την εισαγωγή δεδομένων πιο κοινωνικά χρησιμοποιώντας την ευκαιρία να συναντήσετε άτομα που συνήθως δεν βλέπετε.

Για παράδειγμα, μπορείτε να συναντήσετε τους φίλους σας για μεσημεριανό γεύμα στο μεσημεριανό τους διάλειμμα ή μπορείτε να τους συναντήσετε μετά τη δουλειά εάν τελειώσουν νωρίς. Έχετε τον χρόνο και μπορείτε ακόμη και να κάνετε πράγματα όπως σχεδιαστικές εργασίες ενώ συνομιλείτε.

Και στην πραγματικότητα, αυτό θα είναι πολύ πιο κοινωνικό από ό,τι οι περισσότεροι άνθρωποι στο γραφείο ούτως ή άλλως. Εκτός από οτιδήποτε άλλο, θα συνομιλείτε με άτομα που είναι στην πραγματικότητα πραγματικοί φίλοι σας και όχι απλώς συνάδελφοι.

Αν αυτό δεν είναι επιλογή; Στη συνέχεια, μπορείτε πάντα να τους καλείτε για μεσημεριανό γεύμα!

Δίκτυο

Η δικτύωση και η αλληλεπίδραση με άλλους στον κλάδο σας είναι πολύ καλή για την καριέρα σας και ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσετε την επιχείρησή σας και να δημιουργήσετε επαφές.

Ταυτόχρονα, μπορεί να κάνει την επιχείρησή σας λιγότερο ακοινωνική, γι’ αυτό προσπαθήστε να παρακολουθείτε εκδηλώσεις δικτύωσης, να συνεργάζεστε πρόσωπο με πρόσωπο με σχεδιαστές και εμπόρους και να απαντάτε στα μηνύματα των θαυμαστών σας αντί να κλειδώνεστε μακριά. Είναι καλό για τον ιστότοπό σας και είναι ακόμα καλύτερο για την ψυχική σας υγεία.

Κατά τη διάρκεια μιας καριέρας στη μηχανική και τη διαχείριση έργου με μια οικογένεια και στη συνέχεια ως συγγραφέας, η εστίαση με λέιζερ, η συγκέντρωση και η βελτιστοποίηση, η ιεράρχηση του προγράμματος ήταν κρίσιμη για την επιτυχία του.

Λάβετε ένα δωρεάν MP3 15 λεπτών με εγκεφαλικά κύματα που μπορείτε να ακούτε ακόμα και ενώ εργάζεστε, για να κάνετε περισσότερα, να εκτοξεύετε τις λίστες υποχρεώσεων σας, να εκτοξεύετε την παραγωγικότητά σας.

Leave a Comment