5 κερδοφόρες επιχειρήσεις που μπορείτε να ξεκινήσετε από το σπίτι

 Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, αλλά απλά δεν έχουν το κεφάλαιο για να επενδύσουν σε μια επιχείρηση τούβλων και κονιάματος. Ευτυχώς, λόγω της τεχνολογίας, υπάρχουν πολλές επιλογές που δεν κοστίζουν πολλά χρήματα για να ξεκινήσετε.

Εικονικός Βοηθός

Μπορεί να πιστεύετε ότι υπάρχει πολύς ανταγωνισμός εκεί έξω για να γίνετε VA και ότι δεν μπορείτε να βγάλετε καλό μισθό. Αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορείς. Απλά πρέπει να σκεφτείς λίγο έξω από το κουτί.

Αντί να εγγραφείτε σε έναν ιστότοπο ελεύθερου επαγγελματία και να ανταγωνίζεστε άλλους που μπορούν να εργαστούν για τα φιστίκια, σκεφτείτε περισσότερο τοπικά. Αποφασίστε τους τύπους υπηρεσιών που μπορείτε να προσφέρετε εικονικά και ξεκινήστε να τις προσφέρετε τοπικά.

Λογιστής

Μπορεί να χρειαστεί να αποκτήσετε άδεια, αλλά είναι αρκετά απλό να το κάνετε μελετώντας και κάνοντας εξετάσεις σε ένα εξεταστικό κέντρο. Μόλις λάβετε την άδειά σας, μπορείτε να ξεκινήσετε το μάρκετινγκ σε τοπικούς ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων.

Μπορεί να χρειαστεί να επισκέπτεστε την επιχείρησή τους σε εβδομαδιαία βάση για να λαμβάνετε πληροφορίες ή υπάρχουν απομακρυσμένα ηλεκτρονικά συστήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μπείτε στο λογισμικό τήρησης βιβλίων τους.

Σε σύνδεση Επιχείρηση Διευθυντής

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, πολλοί άνθρωποι που διευθύνουν διαδικτυακές επιχειρήσεις χρειάζονται διαδικτυακούς διαχειριστές επιχειρήσεων. Ένας διαδικτυακός διευθυντής επιχείρησης κάνει σχεδόν αυτό που κάνει ένας διευθυντής επιχείρησης για οποιαδήποτε δουλειά.

Απλώς το κάνουν διαδικτυακά. Διαχειρίζονται πόρους και ανθρώπους για να οδηγήσουν την επιχείρηση στους στόχους που έχει θέσει ο ιδιοκτήτης. Ως διαχειριστής επιχειρήσεων στο διαδίκτυο, πιθανότατα θα είστε υπεύθυνοι για την οργάνωση, τον σχεδιασμό και την εύρεση της ομάδας για την υλοποίηση των στόχων που θέλει να επιτύχει ο ιδιοκτήτης.

Amazon FBA

Το FBA σημαίνει Εκπλήρωση από την Amazon. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μπείτε σε αυτήν την επιχείρηση. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γνωρίζετε για αυτήν την επιχείρηση, αλλά υπάρχουν μαθήματα που μπορείτε να παρακολουθήσετε για να σας βοηθήσουν να μάθετε πώς να διευθύνετε μια επιχείρηση FBA.

Είναι μια καταπληκτική ευκαιρία και μπορεί να οδηγήσει σε μια πολύ κερδοφόρα επιχείρηση από το σπίτι, όπου το μόνο που κάνετε είναι να αγοράζετε προϊόντα, να καταχωρείτε και να στέλνετε στην Amazon και να κάνουν τα υπόλοιπα.

Ένας συνεργάτης μάρκετινγκ είναι κάποιος που διαφημίζει και προωθεί τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες κάποιου άλλου και όταν πραγματοποιεί μια πώληση λαμβάνει μια περικοπή ή ένα ποσοστό των πωλήσεων.

Οι θυγατρικές για ψηφιακά προϊόντα συνήθως πραγματοποιούν περίπου το 50% στις πωλήσεις, ενώ τα φυσικά προϊόντα είναι συνήθως χαμηλότερα από 10%.

Το να έχετε έναν συνδυασμό και των δύο τύπων προϊόντων είναι ένας καλός τρόπος για να προσφέρετε στο κοινό σας πολλές επιλογές, αλλά πολλοί άνθρωποι κερδίζουν πολλά χρήματα κάνοντας το ένα – ανάλογα με το πόσο μεγάλο είναι το κοινό τους και πόσο καλοί είναι στο να τους προσεγγίσουν.

Leave a Comment