5 στρατηγικές που μπορείτε να αντιγράψετε από

5 στρατηγικές που μπορείτε να αντιγράψετε από τις καλύτερες δουλειές από επιχειρήσεις στο σπίτι

Οι καλύτερες οικιακές επιχειρήσεις δεν έχουν κάποιο είδος μυστικής φόρμουλας που χρησιμοποιούν για να παραμείνουν κερδοφόρες. Αλλά μπορεί να φαίνεται έτσι όταν ξεκινάτε μια νέα επιχείρηση από το σπίτι και δυσκολεύεστε να κάνετε την πρώτη σας πώληση.

  1. Να είστε Online.

Εάν έχετε κάνει την εργασία σας, θα ξέρετε ότι οι καλύτερες οικιακές επιχειρήσεις είναι στο διαδίκτυο. Μια διαδικτυακή επιχείρηση είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση από το σπίτι. Μπορεί να είναι ανοιχτό για επαγγελματικούς λόγους 24/7 και να προσεγγίζει εύκολα πελάτες από όλο τον κόσμο.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας και υπόβαθρου έχουν δημιουργήσει τη δική τους διαδικτυακή οικιακή επιχείρηση και επωφελούνται από τις ανταμοιβές που παράγει.

  1. Δημιουργήστε

    μια λίστα πελατών.

Όταν ξεκινάτε μια επιχείρηση από το σπίτι, δεν θα θέλουν όλοι όσοι έρχονται σε επαφή με την επιχείρησή σας να αγοράζουν από εσάς εκεί και μετά. Αλλά αν μπορείτε να αποκτήσετε τη διεύθυνση email τους, μπορείτε να διατηρήσετε επαφή με τους υποψήφιους πελάτες σας, ώστε να μην χρειάζεται να περιμένετε να επιστρέψουν σε εσάς.

Οι καλύτερες οικιακές επιχειρήσεις γνωρίζουν ότι το email marketing είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές μάρκετινγκ.

  1. Πουλήστε ποιοτικά

    προϊόντα.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα μιας διαδικτυακής επιχείρησης είναι ότι μπορείτε να πουλάτε προϊόντα και υπηρεσίες άλλων ανθρώπων και να κερδίζετε προμήθειες για αυτά που πουλάτε. Ωστόσο, εάν αφιερώνετε χρόνο και πόρους για να δημιουργήσετε μια λίστα με πιθανούς πελάτες, δεν θέλετε ένα προϊόν με άβολο προϊόν να χάσει την εμπιστοσύνη που χτίζετε με τους πελάτες σας.

Ποτέ μην πουλάτε κάτι που δεν θα βρίσκατε προσωπικά πολύτιμο ή που δεν θα αγοράζατε μόνοι σας.

  1. Μια αποδεδειγμένη διοχέτευση πωλήσεων.

Η διοχέτευση πωλήσεων είναι η διαδικασία που θα ακολουθήσει ο πελάτης σας από τη στιγμή που θα εγγραφεί στη λίστα σας έως τη στιγμή που θα αγοράσει πραγματικά από εσάς. Εάν πουλάτε μόνο ένα προϊόν χωρίς πρόσθετα ή αυξάνετε τις πωλήσεις, οι πελάτες σας δεν θα έχουν επαρκείς επιλογές για να διαλέξουν.

Από την άλλη πλευρά, εάν προσπαθήσετε να πουλήσετε πάρα πολλά προϊόντα, μπορεί να μπερδέψετε τους πελάτες σας και δεν θα αγοράσουν τίποτα. Η διοχέτευση πωλήσεών σας θα τους οδηγήσει προσεκτικά στα πλεονεκτήματα των προϊόντων σας, ώστε να μπορούν να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις τους.

  1. Περισσότερες από μία ροή εσόδων.

Μην βασίζεστε μόνο στην πώληση ενός προϊόντος σε μία τιμή. Θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία εάν παρέχετε στους πελάτες πολλές εναλλακτικές και όχι μόνο μία.

Οι καλύτερες οικιακές επιχειρήσεις έχουν έναν καλό συνδυασμό σχετικών προϊόντων που παρέχουν 3 τύπους ροών εσόδων που προέρχονται από έσοδα από άμεσες πωλήσεις, επαναλαμβανόμενα έσοδα και υψηλά έσοδα από εισιτήρια.

Leave a Comment