5 Συμβουλές για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε να εργάζεστε από το σπίτι

5 Συμβουλές για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε να εργάζεστε από το σπίτι

Η εργασία από το σπίτι μπορεί να είναι ταυτόχρονα διασκεδαστική και προκλητική. Ναι, είναι διασκεδαστικό να σηκώνεσαι το πρωί και να εργάζεσαι μόνο για μία ή δύο ώρες με τις πιτζάμες σου, αλλά όταν μόλις ξεκινάς, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο και δύσκολο να πάρεις τα πράγματα και να δημιουργήσεις ένα νικητήριο σετ των κλάδων που πρέπει να ακολουθήσουν.

Σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ 5 συμβουλές που θεωρώ σημαντικές και χρήσιμες όταν πρόκειται να ξεκινήσετε μια καριέρα στο σπίτι.

Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία σε ποια θέση βρίσκεστε ή σε ποιο είδος εργασίας κάνετε από το σπίτι, αυτές οι συμβουλές επικεντρώνονται σε οποιονδήποτε ξεκινάει μόνο με μια καριέρα στο σπίτι.

Συμβουλή #1: Αφι

ερώστε έναν ιδιωτικό χώρο για τον εαυτό σας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να προετοιμάσετε έναν ιδιωτικό χώρο για τον εαυτό σας από όπου θα μπορείτε να εργάζεστε χωρίς περισπασμούς. Αυτό μπορεί να είναι ένα ξεχωριστό δωμάτιο στο σπίτι σας, ή ακόμα και ένα γραφείο, αν έχετε κάποια χρήματα να ξοδέψετε.

Είναι σημαντικό να εργάζεστε χωρίς περισπασμούς, ειδικά όταν μόλις ξεκινάτε. Οι περισπασμοί όπως τα email, τα κατοικίδια και η παρόρμηση για έλεγχο στον τοίχο σας στο Facebook μπορεί να μετατοπίσουν την εστίασή σας σε ασήμαντους ή άσχετους παράγοντες, με αποτέλεσμα τη σπατάλη πολύτιμου χρόνου.

Εάν δεν έχετε ξεχωριστό δωμάτιο για χρήση ή χρήματα για να ξοδέψετε σε ένα γραφείο, μπορείτε πάντα να ορίσετε λίγο χώρο στο σαλόνι ή ακόμα και στην κρεβατοκάμαρά σας όταν ξεκινάτε. Καθώς μεγαλώνετε και αρχίζετε να κερδίζετε περισσότερα χρήματα, θα μπορείτε να ξοδεύετε κάποια χρήματα για να δημιουργήσετε έναν ιδιωτικό χώρο για τον εαυτό σας.

Βεβαιωθείτε ότι η οικογένεια και οι φίλοι σας γνωρίζουν πότε θα εργάζεστε και ζητήστε τους να μην σας αποσπούν την προσοχή ενώ εργάζεστε.

Να θυμάστε ότι η εργασία από το σπίτι εξακολουθεί να είναι δουλειά, απλώς εργάζεστε για τον εαυτό σας αντί για κάποιον άλλο, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε περισσότερες ευθύνες και καθήκοντα να αναλάβετε.

Συμβουλή #2: Αναπτύξτε ένα σύνολο επιτυχημένων κλάδων

Προκειμένου να έχετε επιτυχία με μια σταδιοδρομία στο σπίτι, πρέπει να αναπτύξετε ένα σύνολο επιτυχημένων κλάδων που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε συγκεντρωμένοι.

Οι τέσσερις κύριοι κλάδοι που πρέπει να αναπτυχθούν περιλαμβάνουν μια επιτυχημένη νοοτροπία, την ικανότητα να παραμείνετε συγκεντρωμένοι, μια «ανάγκη» για εκπαίδευση και την ικανότητα να αναλάβετε δράση.

Αναπτύσσοντας αυτούς τους τέσσερις κλάδους, θα μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας να παραμείνετε συγκεντρωμένοι, να αναπτύξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας και θα είστε σε θέση να αναλάβετε δράση αντί να αναβάλλετε.

Νοοτροπία: Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας ώστε να έχετε μια πιο επιτυχημένη νοοτροπία σκέψης. Πιστέψτε στον εαυτό σας και πιστέψτε σε αυτό που κάνετε. Έτσι θα αρχίσετε να σκέφτεστε πιο επιτυχημένα. Προσπαθήστε να εξαλείψετε κάθε αμφιβολία που μπορεί να έχετε για την καριέρα σας στο σπίτι και ξεκινήστε να σκέφτεστε με θετικό τρόπο.

Εστίαση: Μάθετε πώς να παραμένετε συγκεντρωμένοι στα έργα σας και να απαλλαγείτε από τους πιο συνηθισμένους περισπασμούς γύρω σας ενώ εργάζεστε για τη νέα σας καριέρα στο σπίτι.

Εκπαίδευση: Αναπτύξτε την ανάγκη για γνώσεις και δεξιότητες και μετά αρχίστε να εκπαιδεύεστε. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγγραφείτε στο Πανεπιστήμιο για προχωρημένα μαθήματα, σημαίνει απλώς ότι πρέπει να παραμείνετε ενήμεροι και να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας.

Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε να κάνετε μάρκετινγκ θυγατρικών από το σπίτι, θα πρέπει να βρείτε ηλεκτρονικά βιβλία και μαθήματα υψηλής ποιότητας στο διαδίκτυο για να σας βοηθήσουν να μάθετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να γίνετε πιο επιτυχημένος έμπορος συνεργατών.

Δράση: Αυτή είναι ίσως η πιο σημαντική πειθαρχία που πρέπει να αναπτυχθεί. Χωρίς να αναλάβετε δράση, δεν θα μπορέσετε να πετύχετε τίποτα.

Μπορείτε να δημιουργήσετε εκατό ιδέες για eBook υψηλής ποιότητας που θέλετε να πουλήσετε, αλλά χωρίς να αναλάβετε δράση και να τις δημιουργήσετε πραγματικά, δεν θα μπορείτε να πουλήσετε τίποτα, επομένως δεν θα κερδίσετε χρήματα. Διδάξτε τον εαυτό σας πώς να πηγαίνετε από μια ιδέα σε ένα προϊόν αναλαμβάνοντας δράση στις ιδέες σας – και ακολουθώντας μέχρι το τέλος.

Leave a Comment