7 πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου με το επιχειρηματικό μοντέλο της εργασίας σας από το σπίτι

Είναι πολύ σημαντικό, εάν ξεκινάτε μια νέα, οικιακή επιχείρηση, να σχηματίσετε ένα σχέδιο για όλες τις πιθανότητες και απρόοπτα που μπορεί να προκύψουν.

Αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε τον στόχο σας για το μέλλον, ΚΑΙ επίσης θα σας βοηθήσει αν προσπαθείτε να λάβετε χρηματοδότηση για την επιχείρησή σας στο σπίτι.

Αυτές οι σημαντικές πληροφορίες θα καθορίσουν πραγματικά την οικιακή σας επιχείρηση. Υπάρχουν τέσσερα βασικά στοιχεία κάθε σταδίου οικοδόμησης μιας επιχείρησης που πρέπει να καλύπτονται.

Ένα υπέροχο επιχειρηματικό σχέδιο εκπονείται αφού προσδιορίσετε τα στοιχεία κάθε σταδίου της επιχείρησης.

Η υποδομή αποτελεί στοιχείο μιας εγχώριας επιχείρησης. Αυτή η υποδομή περιέχει τις κεντρικές ικανότητες και ικανότητες που είναι απαραίτητες για την εκτέλεση του επιχειρηματικού μοντέλου της εταιρείας σας.

Το δίκτυο συνεργατών, θα ήταν οι επιχειρηματικές συμμαχίες που έχετε, οι οποίες θα συμπληρώσουν άλλες πτυχές του επιχειρηματικού σχεδίου.

Επίσης, πρέπει να λάβετε υπόψη τη διαμόρφωση της τιμής, την οποία θα θέλετε να εξηγήσετε λεπτομερώς. Πώς η επιχείρησή σας είναι στην πραγματικότητα αμοιβαία επωφελής για την επιχείρησή σας καθώς και για τους πελάτες σας.

Η πρόταση αξίας για το οικιακό επιχειρηματικό σας σχέδιο θα είναι η περιγραφή των προϊόντων και των υπηρεσιών που θα προσφέρει η επιχείρησή σας προς πώληση στις προσπάθειές σας μάρκετινγκ.

Με άλλα λόγια, η πρόταση αξίας είναι αυτό που παίρνει ο πελάτης σας για αυτό που πληρώνει ο πελάτης σας.

Ένας πελάτης μπορεί και θα καθορίσει την αξία μιας εταιρείας με βάση αυτά τα δύο γενικά στοιχεία, το τι αγοράζουν οι πελάτες σας έναντι του τι πληρώνουν.

Είναι οι προσπάθειες μάρκετινγκ και πωλήσεων των πωλητών που προσφέρουν αυτήν την πρόταση αξίας στον πελάτη/αγοραστή.

Το επόμενο ζήτημα είναι οι πελάτες. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζετε ποιοι είναι οι πελάτες-στόχοι σας. Θα πρέπει να μπορείτε να περιγράψετε τον πελάτη σας, άνδρα ή γυναίκα, το εύρος εισοδήματος, την ηλικία, τα ενδιαφέροντα κ.λπ.

Αν κοιτάξετε τη διαφήμιση στο Facebook, έχουν εκτενείς πληροφορίες για το «κοινό», ποιος θα αναζητούσε αυτό που έχετε.

Πρέπει λοιπόν να προσδιορίσετε με σαφήνεια το κοινό-στόχο σας, για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει η επιχείρησή σας στο κοινό/προοπτικές σας.

Το μέρος του καναλιού διανομής του σχεδίου σας περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία σας θα παρέχει αγαθά και υπηρεσίες στους πελάτες σας.

Αυτό το κανάλι διανομής θα μπορούσε να είναι πολύ απλό, όπως η απλή παράδοση των προϊόντων σας μέσω της ταχυδρομικής υπηρεσίας, μέχρι μια μεγάλη εταιρεία μεταφορών που οδηγεί τα προϊόντα σας σε όλη τη χώρα.

Τέλος, υπάρχει η σχέση σας με τον πελάτη σας. Ο τρόπος με τον οποίο σκοπεύετε να οικοδομήσετε αυτή τη σχέση θα είναι κεντρικό κλειδί στο επιχειρηματικό σας σχέδιο.

Φυσικά, υπάρχουν και άλλες περιοχές που πρέπει να αντιμετωπιστούν, αλλά ελπίζω ότι αυτό θα σας βοηθήσει να αναλάβετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας στο σπίτι.

Τώρα έχετε την ευκαιρία για δωρεάν συνδρομή στο Web Profits Club, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.

Αυτή η προσφορά μπορεί να απορριφθεί ανά πάσα στιγμή, οπότε ελάτε να την ελέγξετε τώρα όσο είναι διαθέσιμη!

Όσο περισσότερο γεμίζετε το μυαλό σας με τους σπόρους αυτού που θέλετε να πραγματοποιήσετε στη ζωή σας, τόσο περισσότερο θα κινείστε αυτόματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Leave a Comment